Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας

Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμη λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος χαρακτηρίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», μετά από την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπ. Υγείας, η εγχείρηση έχει ολοκληρωθεί και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα,  όπως έκανε γνωστό το υπ. Υγείας, επικαλούμενο τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο  κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετείχε ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή