ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tετ α τετ Γεννηματά – Ραγκούση στην σκιά της σύγκρουσης για την αναθεώρηση

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην σκιά της σύγκρουσης κορυφής στο Κίνημα Αλλαγής μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Ευ. Βενιζέλου για την Συνταγματική Αναθεώρηση, σήμερα, η πρόεδρος του Κινήματος είχε συνάντηση σχεδόν μίας ώρας με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος κινείται σε εκ διαμέτρου αντίθετη λογική από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Το ραντεβού πάντως, κάτι που δεν είναι λεπτομέρεια, είχε κανονιστεί σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από την περασμένη εβδομάδα, πριν «ανοίξει» το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Είναι βέβαιο ωστόσο πως το μείζον αυτό ζήτημα συζητήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς μόλις χθες ο κ. Ραγκούσης με συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της προέδρου του κόμματος και της κινηθείσας διαδικασίας. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κ. Ραγκούσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο είχε πάρει αποστάσεις από άλλους «πανηγυρικούς λόγους» θέτοντας κριτικά ερωτήματα που είχαν ως επίκεντρο το υπαρξιακό ερώτημα πως το Κίνημα «ή θα μεγαλώσει ή θα μπει σε περιπέτειες». Πιθανότατα εκείνη η παρέμβαση ήταν η αφορμή για την σημερινή συνάντηση.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ