Δ.Καμμένος για την εγκληματικότητα: Οι Δήμοι να παραδίδουν μαθήματα αυτοάμυνας στους πολίτες

Δ.Καμμένος για την εγκληματικότητα: Οι Δήμοι να παραδίδουν μαθήματα αυτοάμυνας στους πολίτες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να διοργανώσουν οι Δήμοι μαθήματα αυτοάμυνας στους πολίτες πρότεινε ως μέσο πάταξης της εγκληματικότητας ο Δ. Καμμένος σχολιάζοντας την αιματηρή ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος τοποθετήθηκε  και στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και τον χαρακτηρισμό «σουλτάνο» που απηύθυνε εμμέσως στον Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι «ήταν υπερβολικά αυστηρή» και σημείωσε πως η Αθήνα δεν πρέπει να παρασύρεται στο προεκλογικό παιχνίδι και τη ρητορεία του τούρκου προέδρου.

Επισήμανε επίσης ότι ειδικά το γραφείο του πρωθυπουργού πρέπει να είναι «πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν την Τουρκία, καθώς ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και συνεπώς υπάρχει μικρότερη ελευθερία έκφρασης.

Ωστόσο, ήταν λιγότερο επικριτικός για τη δήλωση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος περί ήττας της Οθωμανικής Τουρκίας στην επανάσταση του 1821, αποδίδοντάς την στο κλίμα της εθνικής επετείου.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίσης επίθεση σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, αποκαλώντας «κουλή» τη δήλωση του Στέλιου Κούλογλου ότι η συμμαχία των δύο παρατάξεων θα φτάσει στο τέλος της μετά το πέρας των Μνημονίων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή