Συνάντηση τραπεζιτών με Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Συνάντηση τραπεζιτών με Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ζητήματα που αφορούν την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, ιδίως στο πλαίσιο της MIFID II, την πιστοποίηση και εκπαίδευση στελεχών, τους όρους εκδόσεως ομολόγων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτέλεσαν τα βασικά θέματα της συζήτησης στη διάρκεια γεύματος εργασίας που παρέθεσε χθες ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) στον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαρ. Γκότση, Νικ. Τρουλλινό, Ξεν. Αυλωνίτη, αντιστοίχως, καθώς και στη γενική διευθύντρια Ελ. Μπακατσέλου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΕΤ Νικ. Καραμούζης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαρ. Γκότσης εξέφρασαν την αμοιβαία βούληση των δύο φορέων να συνεχίσουν σε θεσμική αλλά και σε καθημερινή βάση τη συνεργασία τους και να συμβάλουν στην καθιέρωση συνθηκών ασφαλούς και διαφανούς λειτουργίας της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, συνεκτιμώντας παράλληλα την ανάγκη προσέλκυσης σταθερών και αξιόπιστων επενδύσεων στη χώρα, ιδίως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Στο γεύμα συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΤ, πρόεδροι των επιτροπών της και μέλη της Γενικής Γραμματείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή