Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συζήτηση με τον σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό με αφορμή την παράσταση «Ενα τραμ με το όνομα “Πόθος”» του Τενεσί Ουίλιαμς παρουσιάζει το New York University Αθήνας στις 7.30 μ.μ. Τσακάλωφ 34.

• Η αίθουσα τέχνης S.G. Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Κουντούρη-Yiakou με τίτλο «Inception». Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη, στην οποία παρουσιάζει 21 έργα. Κλεομένους 2.

• Με ένα από τα κορυφαία έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου του 20ού αιώνα, το «Είκοσι βλέμματα πάνω στο Θείο Βρέφος» του Ολιβιέ Μεσιάν, συνεχίζεται απόψε ο κύκλος «Adagio – Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα». Στις 8.30 μ.μ., Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η κιθαρίστρια Εύα Φάμπα σε ρεσιτάλ κιθάρας με σύγχρονα έργα και σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του έργου «Αϊλάν» του Ε. Catina. Στο θέατρο «Ραντάρ» στις 9 μ.μ. Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93.

• Το Voyage Jazz Group με επικεφαλής τον Αλέκο Χρηστίδη στα τύμπανα, 6 μουσικούς και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι, έρχεται σήμερα στον «Φάρο» για να ερμηνεύσει θρησκευτικές συνθέσεις από τον κόσμο της jazz. Στις 8.30 μ.μ. στο ΚΠΙΣΝ, Ευριπίδου και Λ. Συγγρού.

• Ενα σύγχρονο τζαζ κουιντέτο αναβιώνει τις διαδοχικές εντυπώσεις-ατμόσφαιρες του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο ξεπεσμένος δερβίσης». Στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στις 8.30 μ.μ., στο ΚΠΙΣΝ.

• Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής συμπράττει με τον ερμηνευτή Λάκη Χαλκιά στο μουσικό δρώμενο «Ω γλυκύ μου Εαρ». Στην Τεχνόπολη στις 8.30 μ.μ. Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή