Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόωρος τελικός απόψε στο Τορίνο

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόωρος τελικός απόψε στο Τορίνο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν συγκρούονται οι δημοφιλέστερες ομάδες της Μεσογείου, δηλαδή η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης, σπουδαίες αναμετρήσεις όπως αυτή της Σεβίλλης με την Μπάγερν Μονάχου περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σηκώνει απόψε την αυλαία της στο Πιεμόντε και την Ανδαλουσία, με το ζευγάρι του περυσινού τελικού να αναμετρείται ξανά στο Τορίνο και να φαντάζει απολύτως ισορροπημένο δεδομένης της φόρμας των Ιταλών και των Ισπανών.

Μετά το 3-1 επί της Μίλαν, η Γιουβέντους θα παρατάξει αρκετά διαφοροποιημένη ενδεκάδα σήμερα, εξαιτίας και των τιμωρημένων Μεντί Μπενατιά και Μιραλέμ Πιάνιτς, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Χουάν Κουαδράδο που ήρθε από τον πάγκο στο ματς με τη Μίλαν και σκόραρε το κρίσιμο δεύτερο τέρμα. «Για εμάς τα ματς με τη Ρεάλ είναι σαν τελικοί», δήλωσε ο Κουαδράδο, ενώ ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είπε ότι «ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα από τον τελικό [του Κάρντιφ]», προσθέτοντας ότι έχει «απεριόριστο θαυμασμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο». Και πώς να μην είχε, αφού ο Πορτογάλος σταρ έχει σκοράρει επτά φορές σε πέντε ματς κόντρα στη «Γιούβε». Από την άλλη πλευρά ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να μείνει εκτός ενδεκάδας της Ρεάλ, ενώ ο αμυντικός Νάτσο έχει τραυματιστεί στον μηρό.

Στη δε Σεβίλλη, που για πρώτη φορά μετά το 1958 φτάνει στην οκτάδα του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού, η Μπάγερν θέλει να ξορκίσει την κατάρα που τη φέρνει να αποκλείεται από ισπανική ομάδα κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ και η Σεβίλλη έχει 11 αγώνες χωρίς εντός έδρας από Γερμανούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή