Προεδρική «σκούπα» στον Ολυμπιακό

Προεδρική «σκούπα» στον Ολυμπιακό

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υποχώρηση του Ολυμπιακού στην 3η θέση οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη λήψη αποφάσεων που δεν έχουν προηγούμενο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά χρησιμοποίησε «σκληρή γλώσσα» στην ομιλία που έκανε, χθες, στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ανακοινώνοντας επιβολή πρόστιμου 400.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων των «Πειραιωτών».

Παράλληλα, τους γνωστοποίησε πως στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί κυρίως σε παίκτες που προέρχονται από την ομάδα νέων.

Το μέλλον αρκετών παικτών του δυναμικού είναι αβέβαιο στην επόμενη περιόδου. Μάλιστα, ορισμένοι αναμένεται να τεθούν από τώρα εκτός ομάδας, όπως οι Σεμπά και Οτζίτζα, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν χθες ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα, στη «μαύρη» λίστα πιθανότατα βρίσκονται οι Μποτία, Φορτούνης, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μάρτινς και όχι μόνο, ενώ στην επόμενη περίοδο θα δοθεί το τιμόνι της ομάδας σε άλλον προπονητή.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Ολα από την αρχή! Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη. Παρ’ όλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα, είστε όμως τόσο αδιάφοροι, που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι ”φάντασμα”, έξω από την περιοχή, και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε».

Και πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης: «Να φύγετε, λοιπόν, από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς, το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε χωρίς να προσφέρετε. Από εδώ και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν. Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος».

Καταλήγοντας, είπε: «Με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Μετά 6 χρόνια λάσπης στα μίντια, στη Βουλή, κατέπεσε όλη η σκευωρία. Ούτε δικαστήριο δεν θα γίνει. Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μία σκευωρία, αλλά εσείς στον δικό σας κόσμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή