Αποστάσεις Κοντονή από Τόσκα και τη δήλωση περί Φαρ Ουέστ

Αποστάσεις Κοντονή από Τόσκα και τη δήλωση περί Φαρ Ουέστ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστάσεις κράτησε ο Σταύρος Κοντονής από τη δήλωση του Νίκου Τόσκα, περί Φαρ Ουέστ, σχολιάζοντας την υπόθεση με τον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

«Εδώ δεν είμαστε Φαρ και δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του, γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο κ. Τόσκας μετά το περιστατικό.

Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι «κάποιος πρέπει να αμύνεται όταν απειλείται» ενώ συμπλήρωσε πως  «το νομικό μας οπλοστάσιο είναι πλήρες και τα δικαστήρια μας με πολύ προσοχή αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις».

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επιτυχία την εγκληματικότητα, ενώ για τις δηλώσεις Τόσκα είπε ότι πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη γιατί το πρώτιστο είναι να διασφαλίσει κάποιος τη ζωή του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή