ΕΛΛΑΔΑ

Το ψήφισμα των εταιριών του ομίλου για την εξόδιο ακολουθία του Στυλιανού Σκλαβενίτη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Τα διοικητικά συμβούλια της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και «ΜΑΡΤ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συνήλθαν εκτάκτως την Κυριακή 1 Απριλίου, ύστερα από την αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του Στυλιανού Σκλαβενίτη, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών μέτοχος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της πρώτης και αντιπρόεδρος της δεύτερης, ώστε να αποφασίσουν τις αμέσως επόμενες κινήσεις τους.

Συγκεκριμένα, τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη τους για το χαμό του Στυλιανού Σκλαβενίτη, αποφάσισαν ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω: 

1. Να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα, οι μονάδες και τα γραφεία της εταιρείας στην Αττική, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου, από τις 15:00 έως τις 17:00, ημέρα και ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

2. Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Δ.Σ. την εξόδιο ακολουθία.

3. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις.

4. Να κατατεθούν στη μνήμη του εκλιπόντος τα ακόλουθα ποσά: 

α) Ποσό 5.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης.

β) Ποσό 5.000 ευρώ στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής.

γ) Ποσό 5.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

5. Όποιος επιθυμεί, μπορεί αντί στεφάνων να προσφέρει δωρεά στα ανωτέρω ιδρύματα.

6. Το παρόν να δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ