Σώος βρέθηκε ο 9χρονος που είχε χαθεί στα Καλάβρυτα

Σώος βρέθηκε ο 9χρονος που είχε χαθεί στα Καλάβρυτα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σώος εντοπίστηκε ο 9χρονος που είχε χαθεί νωρίτερα σήμερα σε δασώδη περιοχή στο Σούβαρδο των Καλαβρύτων και σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι καλά στην υγεία του. Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες αφού περπάτησε για αρκετή ώρα μέσα στην δασώδη περιοχή, κατάφερε να φθάσει στην κοινότητα Σούβαρδο, όπου έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους.

Νωρίτερα, ο 9χρονος ς βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του και την αδελφή του στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμα λόγους, χάθηκε. Όταν έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες από τα Καλάβρυτα και το Αίγιο, αστυνομικούς αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Επίσης, συμμετείχαν εθελοντικές ομάδες από τον ορειβατικό σύλλογο και το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς και οδηγοί μοτοσυκλετών ανώμαλου δρόμου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή