ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Οσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Όσκαρ Γκαρθία, o οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστή την απόφαση του με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν», αναφέρει αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού.

Με τη σειρά τους, οι ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν τον Ισπανό για την παρουσία του στην ομάδα και τη συνεργασία που είχαν. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

(Πηγή: sport-fm.gr)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ