ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες αμερικανικού στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Καλιφόρνια

Φωτογραφία αρχείου από την ιστοσελίδα του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νεκροί φέρονται να είναι οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ το οποίο συνετρίβη στην Καλιφόρνια, μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο του NBC επικαλούμενο αμερικανούς αξιωματούχους. Και οι τέσσερις είναι μέλη του πληρώματος.  

Σε σχετική του ανακοίνωση το Αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε σήμερα ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο αντιμετώπισε «περιστατικό» εν ώρα πτήσης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής «ρουτίνας», χωρίς ωστόσο να δίνει αρχικά περαιτέρω πληροφορίες για θύματα ή τραυματίες. Πρόκειται για ελικόπτερο τύπου CH-53E. 

«Και οι τέσσερις θεωρούνται νεκροί, ενώ αναμένεται η ταυτοποίησή τους», γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ναυτική βάση στην Καλιφόρνια. 

Το περιστατικό, το οποίο αφορά σε ένα ελικόπτερο, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 2:35 (τοπική ώρα) ακριβώς πάνω από την πόλη Πλαστερ. Ο αμερικανικός στρατός επέστειλε γρήγορα μονάδες πυρόσβεσης και ασφαλείας συμπεριλαμβανομένων και άλλων ελικοπτέρων με σκοπό να επιχειρήσουν στην περιοχή και να προχωρήσουν σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, μεταδίδει το RT. 

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τα γεναία μέλη του πληρώματος και τις οικογένειές τους», δήλωσε νωρίτερα ο Kristopher Haugh, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ναυτικής βάσης. «Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσφέρουν την βοήθεια τους στο σημείο», πρόσθεσε. 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ