Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας, που τραυματίστηκε από τα πυρά ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου «ο ασθενής Σ.Α που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" εξακολουθεί να παραμένει σταθερός χωρίς ενδείξεις αιμορραγίας ή άλλου είδους επιδείνωση. Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε καταστολή και ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ANT1 η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Α. Μάινα δήλωσε ότι «ο ίδιος αν και βρίσκεται υπό μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη, είναι σταθερός και κάθε 24ωρο που περνά είναι για εκείνον μια μεγάλη νίκη».

«Είναι ένας νέος και δυνατός οργανισμός που δίνει μάχη για τη ζωή του και ευχόμαστε όλοι να κερδίσει» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την ίδια, είναι καλό βήμα το ότι έχει περάσει πάνω από ένα 24ωρο και κάθε ώρα που περνά αυξάνει τις ελπίδες για τον 52χρονο επιχειρηματία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή