Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από περίπου έξι μήνες, οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και κάκιστη συμπεριφορά απέναντί τους, από γυναίκες υπαλλήλους του, τον ανάγκασαν να αποσυρθεί απ’ όλες τις επιχειρήσεις του, ενώ τα τηλεοπτικά δίκτυα με τα οποία συνεργαζόταν του έδειξαν την πόρτα εξόδου. Εστειλε επιστολή συγγνώμης που δημοσιεύθηκε σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες και… κλείστηκε στο σπίτι του. Τώρα, ο διάσημος Αμερικανοϊταλός σεφ Μάριο Μπατάλι (φωτ.) σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, γι’ αυτό και μέσα στον Απρίλιο θα κάνει το πρώτο «βήμα» ταξιδεύοντας στη Ρουάντα και στην Ελλάδα για να δουλέψει εθελοντικά σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

(…) Ο βραβευμένος με Μπούκερ δημοφιλής Βρετανός συγγραφέας Iαν Μακ Γιούαν έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο πλαίσιο της «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια πρωτεύουσα Βιβλίου». Την Τετάρτη 25/4 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα τον υποδεχθεί στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας. Την ίδια ημέρα στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Ιαν Μακ Γιούαν θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ο εαυτός: Η λογοτεχνική επινόηση του εαυτού» και θα συνομιλήσει με τον ποιητή Χάρη Βλαβιανό.

(…) Πενήντα χρόνια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά γιορτάζει φέτος ο Ελτον Τζον και όπως φαίνεται θα το κάνει φαντασμαγορικά, ξεκινώντας με ένα tribute άλμπουμ υπό τον τίτλο «Revamp». Σε αυτό, εκτός των άλλων, συμμετέχει και η Lady Gaga, της οποίας πρόσφατα κυκλοφόρησε μια διασκευή του «Your Song». Η ίδια το χαρακτήρισε ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή