Επιδρομή Ρουβίκωνα και επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα – 4 προσαγωγές

Επιδρομή Ρουβίκωνα και επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα – 4 προσαγωγές

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό, πραγματοποίησε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης ο «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 10 με 15 άτομα εμφανίστηκαν στο σημείο, εκτόξευσαν τις μπογιές προς την πρόσοψη του κτιρίου και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία προέβη σε 4 προσαγωγές. 

Σε μία πρώτη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται: «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται». 

Στο παρελθόν μέλη της συλλογικότητας είχαν πραγματοποιήσει παρόμοιες καταδρομικές επιθέσεις στην πρεσβεία της Τουρκίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Καταδικάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

«Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή