Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας για το περιστατικό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό»

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας για το περιστατικό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συμπαράσταση της στον δικαστικό επιμελητή που έπεσε θύμα εκφοβισμού έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, τονίζοντας ότι «το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος:

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μήτσης»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή