Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Θρησκευτικούς ύμνους και τραγούδια με σαξόφωνο, φυσαρμόνικες και κιθάρα παρουσιάζουν οι Dilemma στις 9 μ.μ. στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου. Πανεπιστημίου 12.

• Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Κλαούντια Ντέλμερ, μαζί με τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα Βασίλη Κετεντζόγλου, συναντώνται για να μεταφέρουν στο κοινό με ποιητική ευλάβεια την ατμόσφαιρα της άνοιξης των παθών. Στις 8.30 μ.μ., στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Φιλελλήνων 27.

• Το ΒΟΟΖΕ παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Στάθη – Αλέξανδρου Ζούλια με τίτλο «A Blade Runner». Διάρκεια έως τις 22/4. Κολοκοτρώνη 57.

• Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών πραγματοποιούνται στο Κέντρο Παιχνιδιού και Εκφρασης «Δον Κιχώτης». Σήμερα τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν κουλουράκια. Στις 6.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 42, Βύρωνας.

• Το Ιδρυμα Γιάννη Τσαρούχη παρουσιάζει μια αναβίωση του σπιτιού και εργαστηρίου του διάσημου καλλιτέχνη στη θρυλική οικία του στο Μαρούσι μέχρι τις 31/5. Πλουτάρχου 28, Μαρούσι

• Στο Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζεται έκθεση αφιερωμένη στον σημαντικό Ελβετό φωτογράφο Fred Boissonnas. Διάρκεια έως τις 2/5. Πειραιώς 138.

• To νέο εικαστικό πείραμα της γλύπτριας Αλεξάνδρας Αθανασιάδη που βασίζεται στους εγκλωβισμένους σε πολυκαιρισμένες χειρόγραφες σελίδες στίχους του Κ. Π. Καβάφη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη υπό τον τίτλο «Εργα πέρα από τις γραφές του Καβάφη». Εως τις 21/5. Σουηδίας 61, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή