Ζαχαριάδης για Καμμένο: Απολύτως φυσιολογικό να μιλά διαφορετικά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ζαχαριάδης για Καμμένο: Απολύτως φυσιολογικό να μιλά διαφορετικά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολίασε σήμερα τις τελευταίες τοποθετήσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου. 

«Απολύτως λογικό και φυσιολογικό ένας άνθρωπος που προέρχεται από Δεξιά και ήταν υπουργός του Καραμανλή, να μιλά διαφορετικά από ό,τι μιλάνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ,προσθέτοντας ότι «το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια κοινή ευρωπαϊκή στάση απέναντι στην Τουρκία».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καμμένος με δηλώσεις του, έστειλε μήνυμα προς της Αγκυρα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό».

Ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μετά από όσα έχουμε περάσει 10 χρόνια, έρχεται σιγά σιγά και η Ανάσταση».

«Δε μιλώ για success story, ούτε όλα πηγαίνουν σούπερ, μέσα από τεράστιες δυσκολίες έχουμε κατορθώσει πολλά πράγματα, επιτέλους υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βγει η χώρα από το μνημόνιο. Δεν είναι γραμμένο αυτό στις πλάκες του Μωυσή, είναι επειδή ολοκληρώνεται το τρίτο πρόγραμμα με επιτυχία» επεσήμανε.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε ότι η χώρα είναι «δεμένη χειροπόδαρα έως το 2023», ενώ αναφερόμενος στις προηγούμενες κυβερνήσεις τόνισε ότι «είχαν κλείσει συμφωνία με 4,5% πλεονάσματα έως το 2030, το υπέγραψαν το καλοκαίρι του 2014 και εμείς τα μειώσαμε στο 3,5%.  Και πάλι είναι ψηλά. Η  χώρα δεν είναι χειροπόδαρα δεμένη μέχρι το 2023. Έφτασαν και κάποια πράγματα στο λαό, όπως η μείωση της ανεργίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή