Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW

Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Shiseido ως Official Make up Sponsor στην 23η Eβδομάδα Mόδας, επιμελήθηκε το make-up για τα shows των καταξιωμένων και ανερχόμενων σχεδιαστών μόδας, από τις 28 Μαρτίου ως και την 1η Απριλίου.

Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW-1

Mε επικεφαλής τον Μake up Director Βαγγέλη Θώδο, η ομάδα της Shiseido, δημιούργησε τα beauty looks που απογείωσαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Το show της Ιωάννας Κουρμπέλα σηματοδότησε την έναρξη της εβδομάδας μόδας, όπου το urban natural make-up look έκλεψε τις εντυπώσεις συνδυάζοντας ματ γυαλιστερές υφές του Synchro Skin Illuminator, απαλά χρώματα και minimal γραμμές κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο υγιές.

Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW-2

Εντυπωσιακά ήταν τα make up looks και στο show της Folli Follie που πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου το Summer Riviera Look σε συνδυασμό με το λαμπερό δέρμα, ανέδειξαν τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα της νέας συλλογής Club Riviera και έφεραν το καλοκαίρι νωρίτερα στην καρδιά της Αθήνας. Μια χρωματιστή λεπτομέρεια με matte μπλε eyeliner σε απόχρωση agasi blue και έμπνευση το μπλε του ουρανού και της Μεσογείου, χάρισε extra φως στα μάτια ενώ τα χείλη τονίστηκαν με ένα πορτοκαλί Wash of Colour από τη σειρά Rouge Rouge Glowing matte.

Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW-3

O Vassilis Zoulias, με ένα ξεχωριστό Royal fashion show καθήλωσε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, δίνοντας έμφαση στην κλασική γυναικεία ομορφιά. Τέλεια royal επιδερμίδα με το Synchro Skin Lasting Foundation σε συνδυασμό με το νέο Synchro Skin Illuminator για extra φως. Στα μάτια, μια γυαλιστερή διάφανη, φωτεινή σκιά PaperLight Cream Eye Color ενώ στα χείλη το Rouge Rouge Coral Red, έδωσε μια ιδιαίτερη φυσικότητα στο look.

Η Shiseido δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks στο AXDW-4

Η αυλαία της Athens Exclusive Designers Week έπεσε με ένα εντυπωσιακό show των Mi-Ro, όπου υποδέχθηκαν περισσότερους από 400 καλεσμένους την Κυριακή 1η Απριλίου στο Ωδείο Αθηνών.  Ο Βαγγέλης Θώδος και η ομάδα του, δημιούργησαν ιδιαίτερα beauty looks δίνοντας μια πολυτελή αίσθηση στο δέρμα. Soft brown smoky μακιγιάζ στα μάτια, λάμψεις με το Synchro Skin Illuminator και contouring με μια αναφορά από τα 80’s. Tα χείλη τονίστηκαν με την απόχρωση Desert Quartz από τη σειρά Rouge Rouge, χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. H προετοιμασία της επιδερμίδας βασίστηκε στη νέα Essential Energy, την πρώτη σειρά της Shiseido που ενσωματώνει τη Νευρο-επιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης.

#shiseido #shiseido4axdw #sharebeauty

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή