Απάντηση ΥΠΕΞ σε ΝΔ για τη συνάντηση Κοτζιά-Κουμουτσάκου

Απάντηση ΥΠΕΞ σε ΝΔ για τη συνάντηση Κοτζιά-Κουμουτσάκου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τα όσα ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την ενημέρωση που της παρέσχε το απόγευμα της 4ης Απριλίου ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για άλλη μία φορά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του υπουργού Εξωτερικών σχετικά με τη χθεσινή συνάντηση του κ. Κοτζιά με τον κ. Κουμουτσάκο.   

«Γίνονται, προφανώς, για την εξυπηρέτηση εσωκομματικών σκοπιμοτήτων. Η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας δεν εξέφρασε ουδεμία επιφύλαξη ή ανησυχία κατά την δίωρη και πλέον ενημέρωσή της, έκανε δε μόνον επιβοηθητικά σχόλια. Στη διάρκεια της ενημέρωσης τηρήθηκαν πρακτικά που επιβεβαιώνουν το αναληθές του περιεχομένου της ανακοίνωσης τύπου της Νέας Δημοκρατίας» προσθέτει το υπουργείο Εξωτερικών και καταλήγει:

«Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να επιδείξει, επιτέλους, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών θεμάτων».

Νωρίτερα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, σε δήλωση του επεσήμανε ότι «από την ενημέρωση που έγινε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για το Σκοπιανό ζήτημα από τον κ. Κοτζιά, οι ανησυχίες μας εντείνονται».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή