Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυώροφο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Gaziosmanpasa Taksim στη δυτική Κωνσταντινούπολη και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε αρκετούς ορόφους, ωστόσο το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, επικαλούμενο εκπροσώπους της πυροσβεστικής, μεταδίδει ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και δεν υπάρχουν θύματα.

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)-1

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στην οροφή και εξαπλώθηκε γρήγορα και στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου. Πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε από το σημείο.

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)-2

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι τα κτίρια που βρίσκονται κοντά στο νοσοκομείο εκκενώθηκαν και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)-3

Ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής Χασάν Ταχσίν Ουστά είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT ότι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν από το κτίριο του νοσοκομείου.

Από την πυρκαγιά έχουν σημειωθεί αρκετές εκρήξεις, ενώ η αιτία της παραμένει ακόμη άγνωστη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα. 

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)-4

Βίντεο από το σημείο έχουν κυκλοφορήσει στο Τwitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή