Η Σίνθια Νίξον του Sex and The City μιλά για τον Τραμπ και τη μαριχουάνα

Η Σίνθια Νίξον του Sex and The City μιλά για τον Τραμπ και τη μαριχουάνα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης έδωσε η σταρ του Sex and The City, Σίνθια Νίξον, στην «Wendy Williams Show».

Ασκώντας σκληρή κριτική στον επί δύο θητείες κυβερνήτη Άντριου Κουόμο για τη στάση που έχει τηρήσει απέναντι στις μαύρες γυναίκες, σημείωσε ότι οι μαύρες γυναίκες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και η ραχοκοκαλιά του Δημοκρατικού Κόμματος και γι αυτούς τους λόγους πρέπει να τους δοθεί περισσότερο ηγετικός ρόλος

Επίσης τόνισε ότι «θα σταματήσουν να ψηφίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα αν συνεχίσει να τις αγνοεί».

Έχει ήδη ξεκινήσει να εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις εναντίον του, τονίζοντας ότι για να γίνουν αλλαγές πρέπει να εμπλακούν με τα κοινά πολίτες που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί.

«Για μένα οι εκλογές ήταν ένα καμπανάκι. Υπάρχουν τόσα που μπορούμε να κάνουμε ως εναλλακτική στον Ντόναλντ Τραμπ. Όχι ρητορικά, αλλά με πρόγραμμα. Να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και να πούμε ότι δεν πρέπει να κυβερνάται έτσι η πατρίδα μας. Δείτε τι γίνεται στη Νέα Υόρκη» ανέφερε.

Παράλληλα δεν δίστασε να απαντήσει και σε όσους ασκούν κριτική στην υποψηφιότητά της:

«Ο κόσμος λέει ότι είμαι  μία διάσημη που μπαίνει στην κούρσα. Όμως, πρέπει να πω, πως όταν και ο Άντριου Κουόμο έθεσε υποψηφιότητα, οκτώ χρόνια πριν, ήταν και εκείνος διάσημος, ως γιος του Μάριο Κουόμο.

Επίσης τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι απολύτως υπέρ. Ας βγάλουμε κάποια έσοδα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή