Flashback στην 6η Απριλίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 6η Απριλίου-1

Σε μία εικόνα βγαλμένη από ευρωπαϊκή κινηματογραφική ταινία της δεκαετίας του '60, ένας Ιταλός στρατιώτης με τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, ακολουθεί τη Γαλλίδα καλλονή Μπριζίτ Μπαρντό, ενώ τριγυρνάει στους δρόμους και τα μαγαζιά της Ρώμης, στη πλατεία Πιάτσα ντι Σπάνια της «αιώνιας πόλης», το 1967. (AP Photo)

Flashback στην 6η Απριλίου-2

Ένας όγκος ερειπίων είναι το μόνο που απέμεινε από αυτό το κτίριο στο κέντρο της Ουάσιγκτον, το οποίο πυρπολήθηκε στο πλαίσιο των εκτεταμένων ταραχών που ακολούθησαν τη δολοφονία του ηγέτη του Aφροαμερικανικού Κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, το 1968. (AP Photo)

Flashback στην 6η Απριλίου-3

Με ένα αίσθημα απορίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους, δύο κορίτσια παρατηρούν μία «εκστασιασμένη» νεαρή κοπέλα που δυσκολεύεται να ελέγξει τα έντονα συναισθήματα που της προκαλεί ο «Βασιλιάς» Έλβις Πρίσλεϊ, κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του στη Φιλαδέλφεια, το 1957. (AP Photo/Bill Ingraham)

Flashback στην 6η Απριλίου-4

Πλήθος κόσμους έχει συγκεντρωθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής, στην Αθήνα, το 1896. Στην μπροστινή σειρά διακρίνονται μέλη του ελληνικού στρατού και του πολεμικού ναυτικού, καθώς και μέλη της στρατιωτικής μπάντας που ετοιμάζονται να τραγουδήσουν τον Ολυμπιακό ύμνο. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή