Στους 7 ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις στη Γάζα

Στους 7 ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις στη Γάζα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τουλάχιστον 7 ανήλθε ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχασαν τη ζωή τους και σε 400 και πλέον εκείνων που τραυματίστηκαν σήμερα στις συγκρούσεις που ξέσπασαν με τον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας κοντά στα σύνορα Γάζας- Ισραήλ.

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν σήμερα κοντά στον φράχτη ασφαλείας που χωρίζει το ισραηλινό έδαφος από τον παλαιστινιακό θύλακα, που ελέγχει η Χαμάς, ενώ ταραχές σημειώθηκαν σε πολλά σημεία κατά μήκος του φράκτη.

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα γνωστοποίησε ότι επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά του ισραηλινού στρατού, μεταξύ αυτών ένας 16χρονος. Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί από σφαίρες ή δακρυγόνα που εκτόξευσαν Ισραηλινοί στρατιώτες.

Την ίδια ώρα τουλάχιστον 6 δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν από σφαίρες, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η συνδικαλιστική ένωση Παλαιστινίων δημοσιογράφων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή