Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα ένα Πάσχα, ακόμα μια χρονιά που οι συγκεντρώσεις με οικογένεια και φίλους διαδέχονται η μία την άλλη και τα διάφορα καλέσματα ''απαιτούν'' τον καλύτερο στιλιστικά εαυτό μας. Είτε είστε από αυτούς που έχουν παραμείνει στις μεγαλουπόλεις, είτε αποδράσατε στην εξοχή ή σε κάποιο ελληνικό νησί, σίγουρα η επίσημη εμφάνιση τη σημερινή μέρα επιβάλλεται.

Και μιας και η Άνοιξη μας επιτρέπει να αποκαλύψουμε την πιο χαρούμενη πλευρά μας, επιστρατεύοντας τις νέες τάσεις, εμείς καταγράψαμε πέντε σούπερ προτάσεις που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και θα αναδείξουν το fashion sense σας:

1. Ρομαντικό φλοράλ φόρεμα με tuxedo σακάκι

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι-1

Είναι η εποχή του και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας για το πασχαλινό τραπέζι. Τα ρομαντικά φλοράλ φορέματά μας σε παστέλ αποχρώσεις και ενισχυμένα με βολάν και κοριτσίστικες λεπτομέρειες βγαίνουν επιτέλους από τη ντουλάπα μας και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Αυτή τη φορά συνδυάστε τα με επίσημες slingback γόβες με αγκράφα και αυστηρό tuxedo σακάκι στους ώμους και ανανεώστε το look σας.

2. Ladylike σύνολο σε έντονα χρώματα

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι-2

Αποφύγετε να πέσετε την παγίδα του συνηθισμένου κλασσικού μαύρου με ένα χαρούμενο ladylike σύνολο για χάρη των ημερών. Η Κυριακή του Πάσχα θέλει χρώμα και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποδείξετε την ικανότητά σας στο mix 'n' match, αναμειγνύοντας διαφορετικά μοτίβα με την ίδια χρωματική βάση σε ένα σύνολο και ολοκληρώνοντας το look σας με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες κάνοντας ''δήλωση μόδας''.

3. Τζιν με κρουαζέ κορμάκι και ψηλοτάκουνα

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι-3

Αν επιδιώκετε την άνεσή σας, ποιός είπε ότι το τζιν δεν μπορεί να γίνει σύμμαχός σας και την σημερινή ημέρα. Το μυστικό; Να το συνδυάσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για το κομμάτι που φοράτε συνήθως στην καθημερινότητά σας. Ένα κρουαζέ κορμάκι και ένα ζευγάρι λουστρίνι μποτάκια, τα μαλλιά προς τα πίσω σε κομψό σινιόν και χρυσά κοσμήματα θα σας κάνουν να δείχνετε απόλυτα ''γιορτινή''. Καλό είναι να αποφύγετε ωστόσο τις πιο φαρδιές γραμμές και τα υπερβολικά σκισίματα.

4. Καρό Φόρεμα 

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι-4

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να αποδείξετε πόσο ''ενημερωμένη'' είστε τότε το καρό είναι η μυστική συνταγή που πρέπει να ακολουθήσετε. Ένα καρό φόρεμα σε έντονο χρώμα, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους αφού το συγκεκριμένο μοτίβο συνεχίζει να μας απασχολεί και την Άνοιξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνοδεύσετε την εμφάνισή σας με γόβες ή μποτάκια με αγκράφα γιατί αλλιώς το συγκεκριμένο μοτίβο μπορει να μοιάζει υπερβολικά ''casual'' για μια γιορτινή ημέρα.

5. Φλοράλ Jumpsuit ή Σετ σύνολο

Καλό και… Στιλάτο Πάσχα! Σούπερ ιδέες για το γιορτινό τραπέζι-5

Αυτό το κομμάτι για ακόμα μια φορά μας βγάζει από κάθε προβληματισμό για σωστούς συνδυασμούς. Το φλοράλ jumpsuit ή το σετ σύνολο σε στυλ πιτζάμας αναβαθμίζεται με ένα ζευγάρι kitten heels με λαμπερές λεπτομέρειες και απολαμβάνει την επισημότητα που του αξίζει. 

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή