Καμμένος: Κατά παράβαση κάθε συνθήκης και λογικής η ομηρία των στρατιωτικών

Καμμένος: Κατά παράβαση κάθε συνθήκης και λογικής η ομηρία των στρατιωτικών

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναφορά στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη κάνει στο μήνυμά του για τον εορτασμό του Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος. «Οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στα στελέχη μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους λόγω της ομηρίας, κατά παράβασης κάθε συνθήκης, που τους επέβαλε το τουρκικό καθεστώς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Αναλυτικά το μήνυμα του υπουργού Εθνικής Αμυνας:

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατιώτες, Ναύτες, Σμηνίτες Εθνοφύλακες και Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,

Εύχομαι τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, εμφορούμενοι από τις πανανθρώπινες αξίες της Ορθοδοξίας, εσείς που προασπίζετε την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας, να συνεχίσετε να πορεύεστε με πίστη και όραμα για μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Η Ανάσταση Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να φέρει σε εσάς και τους οικείους σας, υγεία, πρόοδο και κάθε ευτυχία.

Οι σκέψεις όλων μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, είναι κοντά στα δύο στελέχη μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, εξαιτίας της ομηρίας που τους επέβαλλε χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης, λογικής και εθιμικού δικαίου για τέτοιες περιπτώσεις, το τουρκικό καθεστώς.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι σύντομα κοντά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πάνος Καμμένος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή