Μποζντάγ: Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής

Μποζντάγ: Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, επιχειρώντας να αποσυνδέσει το θέμα των «δύο» με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, των οποίων την έκδοση ζητεί η Τουρκία.

Χθες ο Τούρκος αντιπρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον των Ελλήνων πολιτικών λέγοντας ότι «οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας».

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, είχε προειδοποιήσει παράλληλα ότι το «να εκλαμβάνεται η στάση της Τουρκίας ως αδυναμία, δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση».

«Η Τουρκία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Ελλάδα ωστόσο κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να  χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» τόνιζε μεταξύ άλλων.

Προσέθετε, τέλος, ότι η Τουρκία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να της συμπεριφέρεται άδικα. «Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει ξανά και ξανά την Τουρκία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή