Ερντογάν: Θα καταλήξουν στην κόλαση όσοι υποστηρίζουν το PKK

Ερντογάν: Θα καταλήξουν στην κόλαση όσοι υποστηρίζουν το PKK

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε σκληρούς τόνους εναντίον όσων, όπως λέει, υποστηρίζουν το PKK λέγοντας ότι «θα καταλήξουν στην κόλαση».

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που έχουμε καθορίσει. Ευχαριστούμε κάθε κόμμα που μας υποστηρίζει σε αυτόν τον αγώνα. Σε εκείνους που μιλάνε σαν φωνές τρομοκρατικών οργανώσεων, λέμε ότι θα καταλήξετε στην κόλαση», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην νοτιοανατολική επαρχία Σιίρτ, όπως αναφέρει η hurriyetdailynews.

Σύμφωνα με όσα είπε, μέχρι στιγμής έχουν «εξουδετερωθεί» συνολικά 4,017 Κούρδοι.

«Πότε θα γυρίσεις να κοιτάξεις αυτά τα παιδάκια, τις γυναίκες και τους ανθρώπους που σφάζονται και σκοτώνονται στην Ανατολική Γούτα για να πούμε και εμείς ότι “αυτοί συμπεριφέρονται δίκαια» συνέχισε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στη Δύση.

«Το αίμα κάθε αθώου, του οποίου προκαλέσατε το θάνατο ή παραμείνατε θεατές, έχει λερώσει το πρόσωπο, τα χέρια, την ιστορία και το μέλλον σας. Καμία από τις χώρες αυτές δεν έχει πια το δικαίωμα να παραπονιέται για τις τρομοκρατικές οργανώσεις, την τρομοκρατία και τις τρομοκρατικές ενέργειες», ανέφερε ο Ερντογάν σύμφωνα με το πρακτορείο Αnadolu.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή