Τι απαντά ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Καλαμάτας για το περιστατικό με τον τραυματισμένο σκύλο

Τι απαντά ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Καλαμάτας για το περιστατικό με τον τραυματισμένο σκύλο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από μία ανώνυμη, τηλεφωνική καταγγελία προς την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμάτας «Βιώνω» ξεκίνησε η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε βαριά τραυματισμένο το σκυλάκι, σε περιοχή έξω από την Καλαμάτα, την περασμένη Πέμπτη.

«Ο νεαρός που μας τηλεφώνησε μάς ανέφερε το περιστατικό και μας υπέδειξε την περιοχή όπου αυτό συνέβη» λέει η πρόεδρος του συλλόγου ΒΙΩΝΩ κ. Κατερίνα Πεζώνη σε επικοινωνία που είχε μαζί της το kathimerini.gr.

H ίδια εξηγεί ότι μέλη του συλλόγου μετέβησαν αμέσως στην περιοχή Σάντοβα, έξω από την Καλαμάτα, περισυνέλλεξαν το ζώο και το μετέφεραν σε κτηνίατρο της πόλης.

Εκεί, ο γιατρός διέγνωσε ότι τα τραύματα του άτυχου τετράποδου είχαν προέλθει από σύγκρουση με αυτοκίνητο και όχι από κροτίδα όπως είχε ήδη ανακοινώσει με αναρτήσεις του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο φιλοζωικός σύλλογος και υιοθετήσει με δημοσιεύματά του ο τοπικός Τύπος.

«Θεωρήσαμε ότι τα τραύματα που είχε το σκυλί επιβεβαίωναν την καταγγελία. Ωστόσο ο γιατρός μας είπε ότι το τραύμα προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τροχαίο. Η αστυνομία πάντως ερευνά ακόμη την υπόθεση», λέει η κ. Πεζώνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή