H πιο φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό ponytail είναι αυτή

H πιο φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό ponytail είναι αυτή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι θα λέγατε για μια πιο περιποιημένη και σοφιστικέ εκδοχή στο κλασικό χαμηλό ponytail; Η έμπνευση έρχεται από το fashion show Rochas για την φετινή Άνοιξη και τον hair stylist Anthony Turner, ο οποίος μάζεψε τα μαλλιά των κοριτσιών σχηματίζοντας ένα S και τα έδεσε με χρωματιστές και μπροκάρ κορδέλες.

Για να εξασφαλίσετε ένα πιο λείο χτένισμα, εφαρμόστε πριν το στέγνωμα ένα ενυδατικό και anti-frizz προϊόν, όπως το Smoothing Lotion της Moroccanoil, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στο στέγνωμα και το styling με το σεσουάρ. Έπειτα τα γυρίζετε και τα πιάνετε -σημειώστε πως για να σας κρατήσει το χτένισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια εσωτερικά στην κοτσίδα. 

H πιο φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό ponytail είναι αυτή-1

Όσο για την διακόσμηση του μοντέρνου αυτού bun, οι επιλογές πολλές! Εκτός από την εκδοχή Rochas δοκιμάστε την ultra chic εναλλακτική της βελούδινης μαύρης κορδέλας, ή ενός λεπτού μεταξωτού μαντηλιού.

H πιο φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό ponytail είναι αυτή-2

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή