ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Εστιατόρια - Θεσσαλονίκη, Ελληνική Κουζίνα, € (έως 15€)

Η θέση: Στο κέντρο της πόλης σε 2 σημεία: στην Παύλου Μελά και στην Κομνηνών κοντά στην παραλία. Το πάρκινγκ εξαιρετικά δύσκολο και στα 2 καταστήματα. Προτιμήστε κάποιο πάρκινγκ ή να παρκάρετε πιο μακριά και να φτάσετε με τα πόδια.

Η ατμόσφαιρα: Με αμερικάνικες επιρροές ο χώρος, το ίδιο και το μενού. Μια απόλυτα διασκεδαστική περιπέτεια είναι η επίσκεψη σε ένα από τα 2 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα. Μεγάλοι ξύλινοι πάγκοι και καναπέδες όπως στα αμερικάνικα diners, open kitchens για να βλέπεις το μπέργκερ σου να ετοιμάζεται και μια μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμούς.

Το φαγητό: Τα μπιφτέκια είναι χειροποίητα και φτιάχνονται στο παρασκευαστήριο, τα ψωμάκια επίσης και ψήνονται κάθε πρωί. Διαλέξτε ένα από τα κλασικά, τα signature ή τα premium μπέργκερς και συνοδέψτε το με nachos, chilli con carne ή φρέσκες τηγανητές πατάτες με διάφορες σος. Μας άρεσε που το μπέργκερ διατίθεται σε 2 μεγέθη με μπιφτέκι 90 ή 180 γρ. για όσους πεινάνε λίγο ή πολύ.

Ο λογαριασμός: 10-15€/άτομο με μπίρα.

Η κάβα: Επώνυμο κρασί σε μπουκάλι και ποτήρι, πολλές μπίρες.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά 12:30 – 01:00, κάνουν και delivery. Καταστήματα Brothers in Law θα βρούμε και στη Λάρισα (Παπακυριαζή 24) και στα Γιάννενα (Μελανίδη 4).

Brothers in law,
Κομνηνών 3, Τ/2316-022.222 και
Παύλου Μελά 30, Τ/ 2310-270.707.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ