Στην Ελλάδα ο Μαρτίνς, υπό κρίση το ρόστερ του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα ο Μαρτίνς, υπό κρίση το ρόστερ του Ολυμπιακού

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη… στενή κατασκοπεία της νέας του ομάδας άρχισε από χθες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» και από σήμερα είναι έτοιμος να βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έως το τέλος της σεζόν θα πορευθούν με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι, με τον Μαρτίνς ωστόσο να έχει τον πρώτο λόγο σε οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ο 47χρονος τεχνικός απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, είχε δώσει όμως το στίγμα του από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όταν μέσω social media ανέφερε πως «καιρός να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το 18/19 με έναν καθαρό σκοπό: Να νικήσουμε!».

Ο Μαρτίνς, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του και, μάλιστα, σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, έχει ήδη σχηματίσει μια πρώτη άποψη για το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Αλλωστε, φαίνεται πως έχει κάνει και κάποιες εισηγήσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει του καλοκαιριού. Λίγη ώρα μετά την άφιξή του χθες, ο Πορτογάλος μετέβη στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη, όπου και είχε μια αρχική γνωριμία με τους ανθρώπους που εργάζονται στο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο της ομάδας.

Από σήμερα η δουλειά θα γίνει πιο εντατική καθώς το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ηδη κάποιοι παίκτες (Οτζίτζα, Σεμπά) έχουν πάρει το μήνυμα να αναζητήσουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους. Από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού, ο πιο σίγουρος για παραμονή είναι ο 35χρονος Προτό, ο οποίος αποτέλεσε έναν σταθερό άξονα κάτω από την εστία της ομάδας. Οι υπόλοιποι αλλά και οι δανεικοί βρίσκονται υπό κρίση από τον Πέδρο Μαρτίνς.

• Η ισπανική εφημερίδα «AS» παρουσίασε τα ποσά που έβαλαν οι ομάδες στα ταμεία τους από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός εισέπραξε 30,2 εκατ. ευρώ, όντας στη 19η θέση της σχετικής λίστας.

• Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ιβιτσα Ιβουσιτς σε δηλώσεις του σε κροατικά ΜΜΕ τόνισε πως οι συνθήκες δουλειάς στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικές και υποστήριξε πως ήταν λογικό να θυμώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εικόνα της ομάδας.

• Τον 29χρονο αρχηγό της Εθνικής Ισλανδίας Αρον Γκούναρσον, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κάρντιφ, βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τα αγγλικά ΜΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή