«Λίστα γάμου» σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

«Λίστα γάμου» σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μνηστή του Μέγκαν Μαρκλ ζήτησαν από τους πολίτες που θα ήθελαν να τους στείλουν ένα δώρο για τον γάμο τους τον επόμενο μήνα, αντί αυτού να κάνουν μια δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση, ανακοίνωσε το γραφείο του 33χρονου πρίγκιπα.

Ο Χάρι και η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν στον πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου, επευφημούνται από πλήθη κόσμου όταν εμφανίζονται δημόσια από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν επιλέξει επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις που θέλουν ο κόσμος να υποστηρίξει, χωρίς να έχουν άμεση σχέση με κάποια από αυτές.

Ανάμεσα σε αυτές είναι η οργάνωση για την προστασία οροθετικών παιδιών Children’s HIV Association, η Myna Mahila Foundation που βοηθά γυναίκες στις φτωχογειτονιές της Μουμπάι στην Ινδία, η οργάνωση Crisis που προσφέρει για ένα χρόνο στέγη, επαγγελματική κατάρτιση, εργασία και υπηρεσίες υγείας σε άστεγους, η οργάνωση για την προστασία των σέρφερ από τα ακάθαρτα νερά και η Scotty’s Little Soldiers για την υποστήριξη των παιδιών που έχασαν έναν γονιό τους όταν υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό.

Ο πρίγκιπας Χάρι, πρώην αξιωματικός του στρατού και έχοντας υπηρετήσει ήδη δύο θητείες στο Αφγανιστάν, είναι ένθερμος υποστηρικτής των βετεράνων των ενόπλων δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γαμήλια τελετή δεν έχει προσκληθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ούτε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή