Βόλει: Με ζωντανό το όνειρο σε ΣΕΦ και Προύσα

Βόλει: Με ζωντανό το όνειρο σε ΣΕΦ και Προύσα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίοι παράλληλοι, σήμερα, για την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. «Ζούμε με τα όνειρά μας», γράφει το συλλεκτικό μπλουζάκι που θα φορούν οι φίλαθλοι, και κοινός στόχος και των δύο τμημάτων είναι οι νίκες που θα τους δώσουν τα τρόπαια των ευρωπαϊκών κυπέλλων Τσάλεντζ. Οι άνδρες υποδέχονται στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» την ιταλική Ραβέννα (20.30) και οι γυναίκες στην Προύσα αντιμετωπίζουν την τουρκική ομάδα Μπούρσα.

Το φαληρικό στάδιο σήμερα θα έχει φορέσει τα γιορτινά του. Η ελληνική ομάδα για να προσθέσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή της πρέπει να νικήσει με 3-0 ή εάν υπερισχύσει με 3-1 να κατακτήσει και το «χρυσό» σετ. «Στην Ιταλία καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα τα ατού της Ραβέννα, το μόνο που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη συγκέντρωση στα τελειώματα των σετ ώστε να τα κερδίζουμε εμείς. Ευελπιστούμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την παραπάνω ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει την ανατροπή και να φέρει το πολυπόθητο τρόπαιο», τόνισε ο βολεϊμπολίστας των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Πετρέας. «Η Ραβέννα μας γνωρίζει, το ίδιο κι εμείς όμως και σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και θα στοχεύσουμε στις αδυναμίες της», συμπλήρωσε ο Γιώργος Στεφάνου.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού χρειάζονται νίκη με 3-0 ή με 3-1 για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Σε περίπτωση νίκης με 3-2 πρέπει να υπερισχύσουν και στο «χρυσό» σετ. «Πιστεύω ότι μετά το πρώτο παιχνίδι, σίγουρα η Μπούρσα έκανε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα έχει καλύτερες πιθανότητες, αλλά επίσης θεωρώ ότι και εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Ειδικά αυτήν τη σεζόν έχουμε παίξει κάποια σημαντικά παιχνίδια, λίγο καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι στην έδρα μας. Αυτό είναι λίγο περίεργο, αλλά πιστεύω ότι θα αγωνιστούμε με το λιγότερο άγχος για την ομάδα μας και σίγουρα έχουμε τις πιθανότητές μας», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, και η κεντρική του Ολυμπιακού Κατερίνα Γιώτα πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε γι’ αυτό το τρόπαιο. Και εγώ πιστεύω ότι η Μπούρσα πήρε ένα καλό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως θα παλέψουμε για κάθε πόντο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή