H Fraport Greece για τον περιορισμό του πτητικού έργου της Ryanair

H Fraport Greece για τον περιορισμό του πτητικού έργου της Ryanair

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δήλωση αναφορικά με την απόφαση της Ryanair να κλείσει τη βάση της στα Χανιά και να περιορίσει το πτητικό της έργο στην Ελλάδα, προέβη ο γενικός διευθυντής της Fraport Greece, κ. Γιώργος Βήλος, τονίζοντας ότι σέβεται τις αναγκές και επιλογές της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, η οποία θα συνεχίσει να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη της Fraport.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βήλου:

«Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας.  H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 αεροδρόμια, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς.

Από την πλευρά μας, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση  της αυξημένης επιβατικής κίνησης  που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή