Πληρωμές και τέλος η αποχή στον ΠΑΟ

Πληρωμές και τέλος η αποχή στον ΠΑΟ

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στην αποχή τους έβαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την εκπλήρωση από μέρους της διοίκησης της δέσμευσης ότι όλοι ανεξαιρέτως, Ελληνες και ξένοι, θα εισέπρατταν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είχαν λάβει μέσω email τις αποδείξεις για την κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό τους λογαριασμό και όπως είχαν δεσμευθεί από την πλευρά τους, πήγαν στο Κορωπί και βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση. Ορισμένοι που δεν είχαν λάβει με ηλεκτρονικό τρόπο το καταθετήριο, είδαν τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τους περιμένει στο «Γ. Καλαφάτης» και να τους δίνει εκεί τις σχετικές αποδείξεις, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι τηρήθηκαν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις.

Ο Λουτσιάνο

Ενδεικτικό της αλληλεγγύης που υπάρχει μεταξύ των παικτών είναι το ερώτημα που έθεσαν στον Λουτσιάνο εάν πήρε κι αυτός τα χρήματα που περίμενε. Αν όχι, του είπαν ότι ήταν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την αποχή κι ας είχαν πληρωθεί οι υπόλοιποι το ποσό που τους αναλογούσε. Ο Βραζιλιάνος τους απάντησε ότι παρότι μπήκαν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του, παραμένει ακόμα πολύ πίσω στις πληρωμές και ότι θα γίνει, πιθανώς σήμερα, μια συνάντηση του μάνατζέρ του με τη διοίκηση για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Ο Λουτσιάνο είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο και η διοίκηση υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία με τον μάνατζέρ του για ένα διαφορετικό τρόπο εξόφλησης, τον οποίο τηρεί. Ο ίδιος αρνείται την ύπαρξη τέτοιας συμφωνίας, αλλά είπε στους συμπαίκτες του ότι καλό θα είναι βγουν στο γήπεδο για προπόνηση κι ας μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το δικό του θέμα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διεμήνυσε στους παίκτες ότι είναι στη διάθεσή τους για τυχόν διευκρινίσεις ή ερωτήσεις κι αυτοί απάντησαν ότι δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να τον ρωτήσουν. Ο ίδιος έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να τους μιλήσει και έμεινε μόνο για να παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση μετά τη Μεγάλη Τετάρτη, λόγω της εορταστικής άδειας σε συνδυασμό με την αποχή. Ο χρόνος προετοιμασίας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο είναι ελάχιστος, αλλά το καλό για τον Ουζουνίδη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Μπουζούκη.

Ο Βέμερ

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα αρχίσει να μετρά η προθεσμία που έχει ο Παναθηναϊκός να εξοφλήσει πλήρως τον Γιενς Βέμερ για να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί τους οποίους αφαίρεσε χθες η Σούπερ Λίγκα, μετά τη σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Το ποσό είναι περίπου 500.000 ευρώ κι αν δεν καταβληθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, η αφαίρεση βαθμών θα είναι οριστική. Για κάθε παιχνίδι που παραμένει ανεξόφλητη η οφειλή, θα αφαιρούνται άλλοι τρεις βαθμοί, με το περιθώριο για τον Παναθηναϊκό να είναι ουσιαστικά άλλες δύο εβδομάδες καθώς με το τρίτο -3 στην ίδια περίοδο, η ποινή είναι υποβιβασμός. Από την ΠΑΕ, πάντως, και με πρόσθετη αφορμή τη μη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, δόθηκε ξανά η διαβεβαίωση ότι όλες οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν και δεν θα τεθεί θέμα υποβιβασμού της ομάδας, αλλάξει-δεν αλλάξει ο κανονισμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή