Harry – Meghan Markle: Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας σεφ που επιμελείται το μενού του γάμου

Harry – Meghan Markle: Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας σεφ που επιμελείται το μενού του γάμου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Έλληνας σεφ βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα των σεφ που επιμελούνται το μενού του γάμου της χρονιάς κατά πολλούς, δηλαδή του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Ο λόγος για τον διεθνή σεφ με καταγωγή από την Κοζάνη, Νίκο Κουλούσια, που έχει και στο παρελθόν μαγειρέψει για γνωστές παγκοσμίως προσωπικότητες, όπως ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε συνέντευξή του στο Κρήτη Tv, ο σεφ αποκάλυψε ότι στο μενού υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, διαφορετικές προτιμήσεις και υψηλού επιπέδου απαιτήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ άγχος και πίεση.

Όπως εξήγησε, οι προετοιμασίες για τον καθορισμό και την ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του γαμήλιου μενού έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο και παραμένουν ακόμα πυρετώδεις. Στο ερώτημα αν θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο και δη κρητικό στο πριγκιπικό μενού, ο κ. Κουλούσιας αποκάλυψε ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ ο ίδιος είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το ψωμί που θα σερβιριστεί στον γάμο. Τέλος διευκρίνισε, πως ακόμη και τώρα το μενού δεν έχει ολοκληρωθεί και οι σεφ σβήνουν και γράφουν τις προτάσεις για τα πιάτα λόγω των ιδιαιτερότητας των πολλών καλεσμένων. 

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή