Μία πλούσια από κάθε άποψη συλλογή ανδρικών και γυναικείων μοντέλων παρουσίασε ο οίκος Chopard για το 2018 στην έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld 2018. Κι αυτό γιατί τα περιέχει όλα: εξαιρετικούς μηχανισμούς υψηλής ποιότητας στην «οικογένεια» υψηλής ωρολογοποιίας L.U.C, εντυπωσιακούς σπορ χρονογράφους Mille Miglia γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια συνεργασίας με το ομώνυμο ράλι-αντίκα, παιχνιδιάρικα και κομψά μοντέλα Happy Sport αλλά και υπέροχα βραδινά μοντέλα στολισμένα με πολύτιμους λίθους που είναι ιδανικά για να φορεθούν στο κόκκινο χαλί. 

Εκτός από όλα αυτά, την πρώτη κιόλας ημέρα της Baselworld, σε μία press conference που έκανε μεγάλη αίσθηση, η Chopard ανακοίνωσε ότι από τον Ιούλιο δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ηθικό χρυσό (Fairmined gold, όπως τον ονομάζει) για τα ρολόγια και τα κοσμήματά της.

Πρόκειται για ένα τεράστιο, περίπλοκο βήμα προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής διαβίωση, εργασία και εκπαίδευση των κοινοτήτων που εργάζονται σε πιστοποιημένα χρυσωρυχεία της Κολομβίας. Η οικογένεια Scheufele που κρατά τα ηνία της Chopard ευελπιστεί ότι η κίνησή της αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους μεγάλους οίκους. Aς πάρουμε όμως μία πρώτη γεύση από τα νέα μοντέλα της Chopard για το 2018...

Mille Miglia 2018 Race Edition


Mille Miglia Racing Colours

L.U.C All in One


L.U.C Full Strike


L.U.C Heritage Grand Cru


L.U.C Quattro


L.U.C XP Esprit de Fleurier Peony

Happy Sport


Happy Sport Oval


Happy Sport Fish Watch


Happy Sport Snowflakes

Happy Palm

(Αφιερωμένο στο Φεστιβάλ των Καννών)

L’ Heure du Diamant

Red Carpet Collection - Secret Watch

 

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Chopard.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555-6), Kassis (210-3641000)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ