ΗΠΑ: Αν δείτε να περιπλανιέται στο δρόμο ένας 46χρονος… μπορεί είναι ο Τζάρεντ Λέτο

ΗΠΑ: Αν δείτε να περιπλανιέται στο δρόμο ένας 46χρονος… μπορεί είναι ο Τζάρεντ Λέτο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση και ώθησε τα αμερικανικά ΜΜΕ να προβούν σε συστάσεις στους οδηγούς οχημάτων σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ: Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, καθώς ένας 46χρονος με προσεγμένη εμφάνιση περιπλανιέται στους αυτοκινητοδρόμους για να προωθήσει το νέο του άλμπουμ στην Αμερική.

Το όνομά του είναι Τζάρεντ Λέτο και είναι ο ηθοποιός και τραγουδιστής, αρχηγός του συγκροτήματος «Thirty Seconds to Mars», ο οποίος σε ραδιοφωνική συνέντευξη αποκάλυψε τα ταξιδιωτικά του σχέδια.

«Είναι μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια. Θα κάνω ωτοστόπ, μεταξύ άλλων, σε ολόκληρη τη χώρα από τη Νέα Υόρκη έως στο Λος Αντζελες. Θα ανέβω σε γάιδαρο στο Grand Canyon ή σε ένα αερόστατο» τόνισε.

Ο Λέτο δεν είναι ο πρώτος εκκεντρικός καλλιτέχνης που θα πραγματοποιήσει περιοδεία με ωτοστόπ. Το 2016 ο ηθοποιός, καλλιτέχνης Σάια ΛεΜπαφ συμμετείχε σε performance τέχνης διάρκειας ενός μήνα με τίτλο #TakeMeAnywhere, στη διάρκεια του οποίου μαζί με δύο φίλους του ανακοίνωναν τις γεωγραφικές συντεταγμένες τους μέσω Twitter και όποιος τους έβρισκε πρώτος τους πήγαινε όπου ήθελαν να πάνε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ράιαν Σίκρεστ στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο Τζάρεντ Λέτο τον παραλλήλισε με τον Φόρεστ Γκαμπ.

«Εχω ήδη τη γενειάδα» είπε γελώντας ο Λέτο.

Οι Τhirty Seconds To Mars στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ «America» έκαναν μία εμφάνιση στον Κήπο της Madison Square στη Νέα Υόρκη.

Το ταξίδι του Τζάρεντ Λέτο και των υπόλοιπων μελών της μπάντας σε όλη την Αμερική για την προώθηση του 5ου άλμπουμ τους ανακοινώθηκε με τον τίτλο #MARSACROSSAMERICA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή