ΝΔ για μετακίνηση αστυνομικών: Θα παρακολουθούμε αν ο κ. Τόσκας εκπληρώσει την υπόσχεση

ΝΔ για μετακίνηση αστυνομικών: Θα παρακολουθούμε αν ο κ. Τόσκας εκπληρώσει την υπόσχεση

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την εξαγγελία Τόσκα για μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, στους δρόμους και τις γειτονιές, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για τρίτη φορά, από το 2015, η Κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα τη μετακίνηση εκατοντάδων αστυνομικών από την προστασία προσώπων, στους δρόμους και τις γειτονιές. Οι δύο προηγούμενες εξαγγελίες έμειναν στα χαρτιά, όπως άλλωστε και τόσα άλλα.

Προφανώς, η Κυβέρνηση την ξαναθυμήθηκε, μετά την πρωτοβουλία τη Νέας Δημοκρατίας να αποδεσμεύσει το 20% των αστυνομικών της δικής της φύλαξης.

Θα παρακολουθούμε καθημερινά αν ο κ. Τόσκας θα εκπληρώσει αυτή τη φορά την υπόσχεσή του. Μέχρι τότε, ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσει τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που απασχολούνται σήμερα για την προστασία του Πρωθυπουργού και κάθε κυβερνητικού στελέχους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή