Θεοχαρόπουλος στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Δεν κάνουμε reunion του ΠΑΣΟΚ

Θεοχαρόπουλος στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Δεν κάνουμε reunion του ΠΑΣΟΚ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να συμβάλλει αποφασιστικά στην υπέρβαση της παρατεταμένης κρίσης και μαζί με τα άλλα ευρωπαϊκά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα να εργαστεί για αλλαγή της ευρωπαϊκής πορείας με στόχο την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και μία πολιτική κοινωνικής συνοχής», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος πρόσθεσε ακόμη ότι η προσπάθεια είναι να συγκροτηθεί ο νέος σοσιαλδημοκρατικός φορέας στην Ελλάδα, κρατώντας μόνο τα θετικά του παρελθόντος. «Στόχος μας δεν είναι η ανακύκλωση παθογενειών αλλά η υπέρβασή τους. Δεν κάνουμε reunion του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν ενδιαφέρει ούτε εμάς ούτε τους πολίτες που θέλουμε να μας εμπιστευθούν. Υλοποιούμε τις συνεδριακές μας αποφάσεις για την συγκρότηση μίας ισχυρής προοδευτικής παράταξης με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Όσον αφορά τη διάκριση μεταξύ παλαιού και νέου, η συνύπαρξη της απαραίτητης ανανέωσης με την εμπειρία είναι αυτή που θα οδηγήσει στα καλύτερα αποτελέσματα. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι μέρος του παλαιού ΠΑΣΟΚ, αλλά και της σχετικής νοοτροπίας έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ωστόσο ότι χρειάζεται προσοχή γιατί είναι πιθανός ο κίνδυνος για «πασοκοποίηση» του εγχειρήματος,

Επίσης σημείωσε ότι η υπέρβαση των επιμέρους κομμάτων έχει αρχίσει να συντελείται και χωρίς καμία νέα καθυστέρηση πρέπει να ξεκινήσει η συγκρότηση στη βάση με τις νέες νομαρχιακές επιτροπές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή