«Ηταν σχήμα λόγου» λέει ο βουλευτής για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής (Βίντεο)

«Ηταν σχήμα λόγου» λέει ο βουλευτής για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής (Βίντεο)

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε η στάση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο οποίος βρέθηκε σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα και ουσιαστικά, σιγοντάριζε το πλήθος σε υβριστικά συνθήματα κατά του κοινοβουλίου.

Ο ίδιος προσπάθησε σήμερα να υποβαθμίσει το γεγονός, καθώς μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τα συνθήματα αυτά ως «σχήμα λόγου», ενώ πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοπιείται εδώ και δεκαετίες.

Ο κ. Φωκάς, ανεβαίνοντας στην εξέδρα για να μιλήσει στους οπαδούς, είπε «να καεί, να καεί, η π.. η Βουλή», ξεχνώντας προφανώς ότι εκτός από φίλαθλος του ΠΑΟΚ, κατέχει την ιδιότητα του βουλευτή.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω βουλευτής είχε πάρει θέση και για όσα είχαν λάβει χώρα στην Τούμπα, με την είσοδο του μεγαλομετόχου της ομάδας της συμπρωτεύουσας κ. Σαββίδη με όπλο, υποστηρίζοντας  μεταξύ άλλων:

«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του».

Δείτε το βίντεο: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή