Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης Ωρολογοποιίας της Βασιλείας η HUBLOT διοργάνωσε στις 21 Μαρτίου έναν all star αγώνα ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές θρυλικά ονόματα της μπάλας και φίλους της ελβετικής μάρκας. Το περίφημο Match of Friendship διεξήχθη σε ένα κλειστό γήπεδο που διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση, στο Hall 4 της Baselworld.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-1

Ο αγώνες διήρκεσε 30 λεπτά και σ' αυτόν αναμετρήθηκαν δύο dream teams, η πρώτη με προπονητή –και αρχηγό- τον Ντιέγκο Μαραντόνα και η δεύτερη με προπονητή τον Χοσέ Μουρίνιο.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-2

Η μεγάλη έκπληξη βεβαίως ήταν ότι η Hublot προσκάλεσε τον παγκοσμίου φήμης σπρίντερ και λάτρη του ποδοσφαίρου Γιουσέιν Μπολτ να παίξει εκεί τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-3

Η ομάδα του Μαραντόνα

Tino Asprilla, Roberto Carlos, Hernan Crespo, Gianni Infantino, Christian Karembeu, Marco Materazzi, Gaizka Mendieta, Angelo Peruzzi και David Trezeguet

Η ομάδα του Χοσέ Μουρίνιο

Usain Bolt, Vitor Baía, Stéphane Chapuisat, Marcel Desailly, Damien Duff, Robbie Keane, Patrick Kluivert, Richard Orlinski και Alexei Smertin.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-4

O διευθύνων σύμβουλος της Hublot, Riccardo Guadalupe, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Roberto Carlos.

Διαιτητής του ματς ήταν ο Νίκολα Ριτσόλι, ο διεθνούς φήμης referee που διαιτήτευσε, μεταξύ άλλων, στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 της Βραζιλίας ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή, στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-5

Στον καρπό του φορούσε το ολοκαίνουριο smart watch Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Baselworld 2018 και θα συντροφεύει όλους τους διαιτητές στο Μουντιάλ 2018 που θα γίνει στη Ρωσία.

Ένας Αγώνας Φιλίας από την HUBLOT-6

 

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή