H Beyonce στο Coachella απέδειξε πως είναι η βασίλισσα της μουσικής

H Beyonce στο Coachella απέδειξε πως είναι η βασίλισσα της μουσικής

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν θυμάστε, η Beyonce ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει πέρσι στο Coachella αλλά αναγκάστηκε να το ακυρώσει λόγο της εγκυμοσύνης της. Φέτος, θα έκανε το μεγάλο comeback και έπρεπε να είναι ακόμα πιο φαντασμαγορικό.

Φυσικά τα κατάφερε και με το παραπάνω. Στο livestreaming του φεστιβάλ, ο κόσμος παραληρούσε με κάθε ένα από τα 26 τραγούδια που παρουσίασε η Bey. Επιπλέον ανέβασε στη σκηνή τις Kelly Rowland και Michelle Williams για ένα σύντομο reunion των Destiny's Child, τον Jay-Z για να ραπάρει στο κομμάτι ''Deja Vu'' αλλά και την αδερφή της, Solange, για ένα super hot χορευτικό με το κομμάτι ''Get Me Bodied''.

H Beyonce στο Coachella απέδειξε πως είναι η βασίλισσα της μουσικής-1

Τα outfits της, σχεδιασμένα από τον Olivier Rousteing και το Balmain ειδικά για τη συναυλία και ήταν από casual φούτερ και τζιν σορτσάκι μέχρι βασιλικές ρόμπες. Με την εκρηκτική συναυλία, η Bey όχι μόνο προκάλεσε παραλήρημα στα social media (και στο φεστιβάλ) αλλά έγραψε και ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που ηγείται του φεστιβάλ Coachella.

H Beyonce στο Coachella απέδειξε πως είναι η βασίλισσα της μουσικής-2

Mέχρι στιγμής όλα τα επίσημα βίντεο έχουν γίνει banned, γι' αυτό ας απολαύσουμε προς το παρόν ένα ερασιτεχνικό βίντεο.από το opening της συναυλίας.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή