«Η γιαγιά μου είναι μαχήτρια», δήλωσε η εγγονή της Μπάρμπαρα Μπους, Τζένα Μπους Χάγκερ

«Η γιαγιά μου είναι μαχήτρια», δήλωσε η εγγονή της Μπάρμπαρα Μπους, Τζένα Μπους Χάγκερ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους, έχει «πάρα πολύ καλή διάθεση» και η οικογένεια της ευγνωμονεί για τις «προσευχές και τις σκέψεις όλων», δήλωσε η εγγονή της, Τζένα Μπους Χάγκερ, με αφορμή την επιδείνωση της υγείας της 92χρονης και της απόφασης της να διακόψει τη νοσηλεία της.

H πρώην πρώτη κυρία αποφάσισε στο εξής να λαμβάνει μόνο «παρηγορητική θεραπεία», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρώην Αμερικανού προέδρου, Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους. Το σύντομο δελτίο Τύπου δεν διευκρινίζει την πάθηση της Μπους, απλά αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα είχε εισαχθεί σε νοσοκομεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, η Μπους πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και καρδιοπάθεια. Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε ότι της προσφέρονται φροντίδες στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις παθήσεις της. Επίσης, η Μπους φέρεται να πάσχει από τη νόσο Γκρέιβς, αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί διαταραχές του θυρεοειδούς.

Η Τζένα Μπους Χάγκερ, παρουσιάστρια της εκπομής του NBC, «Today», δήλωσε τηλεοπτικώς το πρωί της Δευτέρας, ότι η γιαγιά της ξεκουράζεται άνετα με την οικογένεια της. «Είναι μαχήτρια», προσέθεσε, αναφερόμενη στην πρώην πρώτη κυρία, ενώ επίσης τόνισε ότι είναι «η καλύτερη γιαγιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ ο οποιοσδήποτε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή