Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Καρυωτάκη είναι η αφορμή για την παρουσίαση του έργου της Λένας Πλάτωνος «Καρυωτάκης 13 τραγούδια». Ερμηνεία: Σαβίνα Γιαννάτου. Πιάνο: Θόδωρος Κοτεπάνος. Απαγγελία: Γιώργος Κοροπούλης. Σήμερα, στις 9 μ.μ., στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8.

• Εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Αναστασίου στην αίθουσα τέχνης ena contemporary (Βαλαωρίτου 9γ), σήμερα στις 8 μ.μ.

• Η ομάδα φίλων του «Φίλιον» διοργανώνει βραδιά νέας αραβικής ποίησης σήμερα (8 μ.μ.). Στο «Φίλιον», Σκουφά 34. Συντονιστής: Θέμης Ροδαμίτης.

• Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4, Δεξαμενή) εγκαινιάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κολτούκη.

• Προσκεκλημένος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, και με αφορμή την ελληνική έκδοση του βιβλίου του «Ανθρωπιστικές εφευρέσεις και ηθική της μοναδικότητας» (εκδ. Ροές), ο φιλόσοφος και θεωρητικός της λογοτεχνίας Μιχαήλ Επστάιν παρουσιάζει σήμερα (7 μ.μ.) το έργο του στην ιστορική βιβλιοθήκη του Ιδρύματος (2ας Μεραρχίας 36, Πειραιάς).

• Η ποιητική συλλογή της Κλέλιας Χαρίση με τίτλο «Αλλαγή φρουράς/Change of guard» (εκδ. Ιανός) παρουσιάζεται σήμερα (9 μ.μ.) στον «Ιανό» (Σταδίου 24).

• Το «Laughing Out Loud», κωμικοτραγικό πορτρέτο της ζωής σε μια μεγαλούπολη, παρουσιάζεται στο θέατρο Olvio (Ιερά Οδός 67). Σκηνοθεσία – μουσικές επιλογές: Νικορέστης Χανιωτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή