Ποτάμι: Πόσες φορές ακόμα θα «σώσει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Καμμένο;

Ποτάμι: Πόσες φορές ακόμα θα «σώσει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Καμμένο;

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «διάσωση» του Πάνου Καμμένου από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, κάνει λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή της Βουλής απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

Η μήνυση αφορούσε σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Twitter ο υπουργός Άμυνας στις 6/11/2017, με αφορμή το debate των υποψηφίων για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μάθαμε ότι, αν είσαι Υπουργός και ειδικά ο κ. Καμμένος, μπορείς να συκοφαντείς ελεύθερα στα social media, γνωρίζοντας ότι θα έρθει μετά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα σε καλύψει και ότι αυτό είναι στα πλαίσια των υπουργικών σου καθηκόντων» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρώτάς σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής και συνέχισε:

«Ετσι όμως, η βιομηχανία της λάσπης θα συνεχίσει να υπάρχει, καθότι κανένας δεν θα μπορεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή