Ν. Φίλης: Ετσι θα είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια

Ν. Φίλης: Ετσι θα είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτιμήσεις οι οποίες φαίνεται να «θολώνουν» το κεντρικό κυβερνητικό αφήγημα περί «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια, εξέφρασε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο κ. Ν. Φίλης.

Με αφορμή συζήτηση για το δημογραφικό, στην αρμόδια διακομματική κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο πρώην υπουργός επισήμανε ουσιαστικά πως η πορεία εξόδου από την κρίση πρέπει να συνοδευτεί από δύο κρίσιμα στοιχεία: Πρώτον τη σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας με τις ευρωπαϊκές και, δεύτερον, με το κλείσιμο των κοινωνικών ανισοτήτων.

Πρέπει αυτά να μπουν στον δημόσιο διάλογο, σημείωσε χαρακτηριστικά σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση δε, ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και σειρά κυβερνητικών στελεχών υποστηρίζουν με έμφαση το τελευταίο διάστημα ότι οι ακολουθούμενες πολιτικές και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχουν ως άξονα και κεντρικό περιεχόμενο αυτά ακριβώς τα δύο τα οποία παρουσίασε ο ίδιος σήμερα ως ζητούμενα, ο κ. Φίλης σχολίασε ότι όλα πρέπει να φανούν στην πράξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή