Πέντε τοποθεσίες υποψήφιες για το πιθανό ραντεβού Τραμπ – Κιμ

Πέντε τοποθεσίες υποψήφιες για το πιθανό ραντεβού Τραμπ – Κιμ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε τοποθεσίες εξετάζονται για μια ιστορική σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που προβλέπεται να διεξαχθεί "στις αρχές Ιουνίου ή νωρίτερα", ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, ο Τραμπ επιδοκίμασε τις συνομιλίες μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας για «τον τερματισμό του πολέμου».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι η Ουάσιγκτον έχει ήδη πραγματοποιήσει απευθείας συνομιλίες "εξαιρετικά υψηλού επιπέδου" με την Πιονγκγιάνγκ σε μια προσπάθεια σχεδιασμού μιας συνόδου κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

"Ξεκινήσαμε επίσης να συνομιλούμε απευθείας με τη Βόρεια Κορέα", δήλωσε ο Τραμπ.

"Είχαμε απευθείας συνομιλίες υψηλού επιπέδου, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, με τη Βόρεια Κορέα. Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό επιτρέπει καλή θέληση και καλά πράγματα συμβαίνουν. Θα δούμε τι θα συμβεί, όπως πάντα λέγεται, θα δούμε τι θα συμβεί, επειδή στο τέλος είναι το τελικό αποτέλεσμα που μετρά, όχι το γεγονός ότι σκεφτόμαστε να διεξάγουμε μια συνάντηση ή να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση ", τόνισε.

Οι συνομιλίες είναι μια πραγματική ευκαιρία να "λύσουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή