Αρνητικά μηνύματα Ινφαντίνο στη συνάντηση με Γραμμένο

Αρνητικά μηνύματα Ινφαντίνο στη συνάντηση με Γραμμένο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Tζιάνι Ινφαντίνο, είχε χθες στην Ελβετία ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την εισήγηση για Grexit που έγινε τον περασμένο μήνα από την Επιτροπή Παρακολούθησης, εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαιτέρως δε λόγω της ένοπλης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο οποίος διεκόπη οριστικά και οδήγησε στην αναβολή του πρωταθλήματος για μία αγωνιστική με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιχείρησε να πείσει σχετικά με το υπερβολικό των λόγων για τους οποίους έχει γίνει η εισήγηση περί αποβολής της ομοσπονδίας από μέλος της FIFA και κατέθεσε σειρά προτάσεων – δεσμεύσεων που προτίθεται να πάρει άμεσα.

Ωστόσο, το κλίμα που υπήρξε δεν ήταν θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως επειδή η εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε ιδιαίτερα δυσμενή σχόλια.

Η κρίσιμη συνεδρίαση

Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της FIFA προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με την εισήγηση για αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρούσα στη συνεδρίαση θα είναι και η ΕΠΟ, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους η εισήγηση θα πρέπει να απορριφθεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο να μείνει στους κόλπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Πάντως, εκτιμάται ότι ακόμα κι αν υπάρξει Grexit, αυτό θα είναι μέχρι τον Ιούνιο και δεν θα επηρεάσει ούτε την εθνική ομάδα, αλλά ούτε και τους συλλόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή